Wie ben ik?

Hallo, wat fijn dat je de weg hebt gevonden naar mij!

Ik ben Els Verschueren, een 46-jarige levensgenieter en trots op mijn rol als echtgenote van Kris en moeder van Rik.

Mijn professionele reis omvat meer dan twee decennia in de hulpverlening, voornamelijk in de Bijzondere Jeugdzorg. In deze boeiende sector heb ik gezinnen, jongeren en hun ouders begeleid, en ik had het voorrecht om ruim twaalf jaar lang een fantastisch team van begeleiders te leiden.

Gedurende deze tijd heb ik mijn vaardigheden ontwikkeld in het coachen van zowel cliënten als collega's. Met behulp van diverse technieken en benaderingen heb ik aanzienlijke positieve veranderingen teweeggebracht. Ik heb van dichtbij gezien hoe toewijding en doorzettingsvermogen nodig zijn om gewoontes en patronen te doorbreken en de beste versie van jezelf te worden.

Sinds 2021 ben ik aan het werk als hypnosetherpeute.  Elke keer weer geniet ik van het voorrecht om samen met mijn cliënt te gaan kijken en zoeken naar de meest kostbare stukjes van zichzelf.  Via hypnose pakken we gewoontes in denken en gedrag aan, die vast lijken te zitten in ons onderbewustzijn.  Vanuit veiligheid en vertrouwen leren we je lichaam en geest dat nieuw gedrag niet alleen veilig maar ook te prefereren is. Zo zetten we de verandering blijvend in gang. 

Met Kieskracht wil ik een bredere horizon verkennen en mijn aanpak uitbreiden naar diverse methoden van zelfontwikkeling. Hier staan keuzes centraal, niet alleen als reactie op uitdagingen, maar als bewuste stappen richting persoonlijke groei en welzijn.

Naast mijn werk ben ik ook lid van de Raad van Bestuur van de 'Hypnosevereniging België,' waar ik me actief inzet voor het bevorderen van de kennis en toepassing van hypnose in België.

Bovendien hecht ik grote waarde aan voortdurende persoonlijke en professionele groei. Ik blijf me constant bijscholen en up-to-date houden met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van hypnotherapie, coaching, en andere holistische benaderingen. Dit stelt me in staat om een breed scala aan effectieve en innovatieve methoden toe te passen om jou te ondersteunen op jouw reis naar zelfontdekking.

Tijdens ons eerste gesprek bij Kieskracht richten we ons samen op jouw specifieke behoeften en onderzoeken we hoe ik je het beste kan begeleiden. Of het nu gaat om individuele hypnose sessies, het inzetten van trauma release technieken, online trainingen of groepssessies 'Familieopstellingen', Kieskracht biedt een holistische benadering van welzijn en zelfontwikkeling.

Als je momenteel al in behandeling bent bij een arts of therapeut, sta ik open voor overleg, uiteraard met jouw toestemming, om het meest effectieve behandelplan voor jou te bepalen.

Ik kijk ernaar uit om samen met jou op ontdekkingsreis te gaan naar de kracht van bewuste keuzes en de mogelijkheden die Kieskracht te bieden heeft.

 

 


“Je moet het denken voor je het kan doen. 

Je geest is wat het allemaal mogelijk maakt”


Opleidingen

 

  • Basiscursus hypnose - Hypnose Centrum België - Rob De Groof
  • Jeffrey Stevens protocol - Hypnose Centrum België - Rob De Groof
  • Advanced Hypnose - Hypnose Centrum België - Rob De Groof
  • Gecertificeerd Simpson Protocol Practitionar - Een beter plan - Christophe Dierickx
  • Flow of Life - www.bequantummind.com - Christophe Dierickx 
  • Hypno4Kids - Hypnose Centrum België - Shana Romers
  • Jaaropleiding Therapeutisch werken met Mindfulness en Compassie (2022-2023) - Educatieve Academie Berchem 
  • Body Mind Reset Techniek - BMRT bij Breda McQuiad - november 2023
  • Jaaropleiding Familieopstellingen (2023 - 2024) - Educatieve Academie Berchem