Ben je klaar om jouw reis naar innerlijke kracht en zelfontdekking te beginnen?

 

Bij Kieskracht draait alles om het maken van bewuste keuzes vanuit je hart en ik sta klaar om je te begeleiden op deze bijzondere reis.

Je kunt nu gemakkelijk een afspraak maken door gebruik te maken van mijn online agenda. Kies het moment dat het beste bij jou past en reserveer jouw plek.

Bij Kieskracht ben je niet alleen een cliënt, je bent een medereiziger op het pad van zelfontwikkeling. Ik nodig je uit om te verkennen, te kiezen en te groeien. Samen gaan we op zoek naar de kracht in jouw keuzes, en samen vormen we de weg naar een leven dat in lijn is met jouw diepste verlangens.

Laten we samen jouw reis naar Kieskracht beginnen! Klik hieronder om direct een afspraak te maken

 

Hoe ziet een sessie er concreet uit?

 

Ofwel boek je een online consultatie. Op voorhand krijg je van mij via mail een link doorgestuurd waarmee je op het afgesproken moment kunt inloggen in een online meeting.  Het is belangrijk dat je alleen in een rustige ruimte zit waar je niet gestoord zal worden.  Hiervoor zit je best aan een tafel of bureau met je laptop voor je.  

Ik krijg regelmatig de vraag of hypnose of BMRT even goed werken online als in real life.  Absoluut!  Het belangrijkste is dat jij in een rustige, ontspannen houding zit terwijl je luistert naar mijn stem.  Dat kan perfect vanuit het comfort van je eigen huis, via Zoom.  De kwaliteit van de sessie blijft even sterk.  

 

De prijs van een sessie is 125 euro.

 

Ofwel boek je een afspraak die doorgaat bij Praktijkhuis Puur Zuid in Antwerpen.

 

Meer info op www.puurzuid.be

Leopold de Waelstraat 28

2000 Antwerpen

elsverschueren@puurzuid.be

Els Verschueren: 0492 472 653

 

Eens je op de afspraak bent maken we eerst kennis en zal ik je vertellen wat je wel en niet kan verwachten.

Dan gaan we jouw wens naar verandering exploreren.  Je hoeft me niet je hele voorgeschiedenis uit te leggen of me te voorzien van alle details.  Via mijn gerichte vragen gaan we op zoek naar wat je probleem voor jou betekent en wat je daarvoor in de plaats zou willen.  Eens het voor jou duidelijk is wat je wenst te veranderen is het tijd voor de eigenlijke sessie. 

In totaal mag je rekenen dat dit proces een uur in beslag neemt.  Vaak is er na één sessie al een verandering merkbaar in jezelf. 

Per sessie kan er meestal aan 1 probleem of gewoonte worden gewerkt.  Heb je meerdere onderwerpen waar je verandering in wenst, dan heb je ook meerdere sessies nodig.

We bekijken altijd samen wanneer en of er een vervolgsessie wordt ingepland, ik zal adviseren, jij behoudt de regie. 

 

Ja, ik wil meer weten!

 

Heb je interesse of wil je ontdekken wat ik voor jou kan betekenen? 

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via onderstaand formulier.

Kijk zeker ook in je Spam als je mijn antwoord niet meteen vindt. 

google77a388d8b4fc6fb4.html